torstai 5. elokuuta 2010

Mätsärissä

Kaaraus osallistui nuorten kakaroiden luokkaan ja tutun kanssa junior handleriin(härdelliin). Tyttö oli pöydällä junnuissa oikein näpsäkästi eikä pelännyt. Joku alkoi sitten kesken ravin taputtamaan, tiedä sitten mistä, ja Kaa toki sitten alkoi huutamaan. Huusin sitten sieltä kehän laidalta "KAA", kun ei handleri saanut sitä tähän maailmaan, ja koira palautui kutakuinkin ennalleen. Kehässä jauheliha oli hyi. Kyllähän nuo kolmansiksi sijoittuivat noin 12 osallistujan joukosta pokaaleineen ja ruusukkeineen.

Sitten oli meidän koitoksen aika. Oltiin tuomarin mukaan kovatasoinen pari. Kaaraus esiintyi tosi kivasti, mitä nyt pari kertaa jalkoihin törmäsi :D Punainenhan sieltä sitten tuli. Punaisten kehässä ei jauheliha jälleen kelvannut ja seisotuksessa sain upean katsekontaktin tuohon kertomalla tytölle satua pallon seikkailuista.

Ja jatkoonhan tuolla pääsi. Sitten seisottiin ja pyydettiin menemään vielä kierros whippetin kanssa. Kaa siinä vähän innostui ja meni välillä edellä, joten whippet voitti ja Kaa kolmas. Oikein tyytyväisiä, eka sijoitus tänä vuonna sen punaisen ja viimeiseksi pudonneen kierteen jälkeen. Vielä palkintopose väsyneen turjakkeen kera :DJa vielä loppukevennys... Cara ja ehkä-joskus-tuleva Neiti X sai tämmöiset pannat, toinen tosin pussiin säästöön :--D


Tärähtäneiden kuvien aatelia! No mutta kuvio tulee selville. Kuviot vielä kimaltaa ihanasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.