perjantai 2. heinäkuuta 2010

Vierailijoita Kellosta

Kirjoittelu on jäänyt nyt, on ollut niin paljon tekemistä täällä! Sunnuntai-iltana/yönä(aivan sama :D) kylään tuli Jenna ja Chico Kellosta. Kaaraparka joutui heräämään puol yhdentoista aikaan kauneusuniltaan, pääsi sekin sitten rautatieasemalle vastaan.

Koirilla oli hauskaa! Maanantaina shelttilenkkeiltiin taas, meidän lisäksi paikalla oli shelttipoika Curro(Classicway Coconut Cream).. eli taas soopelivalta, ei voi olla todellista! Mun silmien pitää saada kyllä seuraavalla shelttilenkillä nähdä muutakin väriä, jospa vaikka merleä taas saatais mukaan?

Tiistaina sitten oli treenien paikka. Luoksetuloa ja liikkeestä maahanmenoa.. ja normaalisti meni. Kaa ekaksi taas häsläsi, mut sitten rauhoittui(onneks). Nyt se on alkanut menemään maahan vasta toisella käskyllä, ei ole kiva sit ens vuonna startata virallisista kaksoiskäskyinemme.. treenin paikka.

Keskiviikkona oli tosi kuuma! Lähdettiin kaupunkiin Epäilystä katsomaan, koirat toki jäi kotiin.
No eilen sitten.. kuuma ilma jatkui, välissä vähän ukkonen jyrisi. Furminoitiin Chicoa kesälookiin, se on kuulemma vaihtanut jo vuoden karvaansa, lisää tulee, osa lähtee.. nyt lähti kaikki kerralla. Caran turkkiin en koskenut, Kennelrehulta tulee nyt viikon päästä Nutrolin, saisi sen puffiturkin takasin.. okei, se oli kasikuisena järkyttävä puff, ei ihan semmoista.

Tänään Jenna ja Chico sitten lähtivät kohti Oulua.. voi että kun tuo kahden koiran kanssa eläminen oli helppoa! Jospa meillekin vielä tässä.. parin vuoden sisään tulis merletyttönen? Ken tietää.
Huomenna hallittavuustestiin, toivotaan parasta!

Kaveruksilla kokoeroakin vaivaiset 7-8 cm :---D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.