keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

"Hei vaan kaikille!"

"..agilityn hallittavuustestin päivät ovat.."

JEEEE. Hallittavuustestiin! Uskon ja toivon, että se menee hyvin. Jos teetän sillä vartin aktivointitemppuja, se menee hyvin. Varmasti. Ainoa mutta:
"Koiran tulisi siis kestää se, että ympärillä on toisia koiria, hälinää ja liikettä, kuten ihmisten juoksua ja lentäviä palloja."

LENTÄVIÄ PALLOJA? Ehei, ei tule onnistumaan. Tuo tulee vinkumaan ja haukkumaan kaiken mikä kurkusta lähtee. Treenattavaa vielä, joten tänään suunnattiin seuramme arkitokoon.
Alussa oli luoksepäästävyydet. Eka meni tosi hyvin! Tokassa vetäjä tuli kyynärsauvojen kanssa ja Cara aavisti jotain hassua. Antoi mennä ohi, mutta sitten jänisti, kun se tuli meidän viereen. Perääntyi pari askelta, mutta sain vielä vierelle istumaan. Sitten perinteistä, ohitusharjotuksia. Näin myös hallittavuustestissä Cara, jooko? Otettiin aina koiran ohimentyä aktivointitemppuja, kuten pyörimistä. Itse pujottelu meni hyvin myös!
Harjoteltiin myös erilaisia käännöksiä, puolen vaihtoa ja niin edelleen. Caralla oli hauskaa ainakin!


Kaiken kruunasi luoksetulo! Alussa tarvitsi käsimerkin, ei jaksanut enää pyörimisen ja hyörimisen jälkeen sivulle tuloa. Vetäjä (oli tokon alkeiskurssilla) sanoi, että "tehän ette liinaa tarvii", vastasin vaan "jooo ei me olla koskaan tarvittu" :---D Luokse tuli vuhdilla ja loppuperusasento oli hyvä. Vetäjä sanoi, että ilman tuota alun käsimerkkiä olisi ollut kisoissa kympin suoritus, tuli hyvä mieli! Ilolla siis lähdettiin.. ja varmasti uudestaankin mennään!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.