lauantai 22. toukokuuta 2010

Treenit

Lähdettiin tossa yhdeksän aikoihin polkemaan 9 km Linnunlahden treenikentälle.. Cara etukorissa nautiskellen. Oltiin sitten varttia vaille kymmenen kaupungissa. Siellä oli mun tuurilla agiliitäjiä ja me tokoon tulossa, jippiajei, Kaara vaan vinkui ja räksytti esteitä kohti. No, kello oli jo 20 yli eikä muita näkynyt. Aloin sitten itekseni siinä treenailemaan ja sain vähän luoksetulon perusasentoa hiottua siinä. Sitten kun kello oli varttia vaille 11 me lähdettiin, ei näkyny ketään ryhmäläisiä.

Lähdettiin sitten Koivuniemen kentälle kattoon virallisia tokokisoja. Oli kivan näköstä menoa ja Kaara pääsi taas kateellisena vinkumaan ja räksyttämään. Päätettiin sitten palkintojenjaon jälkeen lähteä kotiin. Avasin sitten heti koneen ja sitä kautta sähköpostin. Tän päivän treeneihin oli ilmoittautunut vaan yksi koirakko meidän lisäksi ja tämä oli nukkunut pommiin. Hyvä tuuri mulla taas.
Tein tässä pari tilaustyötä taas, kaikki kolme eri shelteille. Näköjään mun kaulapannat on shelttipiireissä suosittuja? :D

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Kaikki kommentit tarkistetaan roskapostin vuoksi, jonka jälkeen ne julkaistaan.